Preparate naturale

​BABIC STICKS - USOR AFUMAT - 100% NATURAL

BABIC STICK este un preparat crud-uscat, usor afumat, se consuma ca atare. Reteta este una autentica din zona Buzaului, acest preparat are o savoare tipica babicului. Afumarea preparatului se face cu rumegus din lemn de esenta tare.
  
Preparatul este 100% natural.

Componenta produsului: carne de vita, carne de capra, apa, bulion de ardei, boia dulce, sare, bulion de rosii, boia iute, membrana naturala de ovina (comestibila).

Carnea si condimentele provin din achizitii de la producatori autohtoni autorizati, fiind in conformitate cu normele de comercializare in vigoare. Depozitarea preparatului se face in ambalajul original vidat sau fara ambalaj, la loc uscat si rece, de preferinta la frigider. Daca se pastreaza fara ambalaj preparatul se va usca progresiv dar nu-si va pierde din calitati – gust si savoare. 
Desi este un preparat natural, se poate pastra in vid pana la 6 luni in conditii de temperatura 0-4 grade celsius. Conservantul il constituie insusi adaosul de condimente si sare. 

Preparatul “BABIC STICKS” se prezintă sub forma de sticks-uri, diametru aproximativ 10mm, lungime aproximativ 100mm ambalat in vid, in pungi din plastic transparent, de uz alimentar, cu greutatea de 100 grame fiecare pachet.