Preparate naturale

Despre noi​​
    Desi firma a fost infiintata inca din anul 2001, in 2010 s-a plecat de la ideea de a dezvolta o ferma pentru a satisface nevoile familiale in ceea ce priveste necesarul de produse proaspete si naturale (carne de pasare, vita, oaie, oua, lapte etc...). Cum efectivul de pasari si animale a inceput sa creasca, am obtinut certificatul de producator pentru a putea desface surplusul de produse catre populatie.

    Incepand cu toamna anului 2012 am infiintat un mic atelier de procesare a carnii, loc in care am început o microproductie cu preparate de casa, preparate traditionale în adevaratul sens al cuvantului, fara adaosuri sau substante de sinteza, neinjectate, folosind numai condimente si mirodenii naturale, operatiunea facandu-se manual, asa cum faceau bunicii si cum ar putea face oricine la el acasa.
  
    Tot in toamna anului 2012, odata cu Ziua Recoltei a fost prima participare la Targul de Produse Traditionale organizat la Pavilionul Expozitional din Mamaia – Constanta. Au urmat numeroase alte targuri pe plan local pana in februarie 2014 cand, ne-am decis sa trecem la o forma de organizare juridica si asa am dat nastere Societatii Comerciale cu Raspundere Limitata „MOS IOSIF”.

    In prezent FIRMA “MOS IOSIF” SRL are sediul social si punctul de lucru in Comuna Cumpana, jud. Constanta, intr- o unitate de productie autorizata DSV cu numar stampila ovala 640, care ne permite sa oferim preparate la cel mai inalt grad de igiena, calitate si siguranta alimentara.

​    Principalul obiect de activitate il reprezinta producerea de preparate naturale, in componenta carora nu intra nici un fel de aditivi ori substante artificiale, considerand ca, doar prin aceasta modalitate, preparatele naturale MOS IOSIF vor reprezenta o nisa pe piata interna si externa. 

    Acest lucrut ne-a adus in portofoliul de clienti, nume cu rezonanta pe plan local si national, pentru calitatea produselor comercializate, cum ar fi: 

    In Constanta, in reteaua de hypermarket-uri si in magazinele: Moara Veche, Curtea Brancoveneasca, Pinos Trade 2001, Grand, Adivin, bacania Madame “Z”, Polar, Taranii Dobrogeni, Camara Mariei, Finest, Dina-Cumpana.
 
    In
Bucuresti, in reteaua de hypermarket-uri si in
magazinele:
Casa cu Gemene, Bacania Soarelui, Bacania Companion, Bacania Veche, Origini, Ki-Life Natural.


    De retinut si foarte important este faptul ca preparatele noastre: 

Nu contin niciun fel de adaosuri, produse de sinteza sau coloranti!

    Conservarea este realizata:

- prin aportul de sare (ce nu contine silitra sau alte mixturi) si condimente pure, in stare naturala!

- prin tratamentul termic, in celula de coacere la foc cu lemne!

- prin modul de ambalare, in vid.