​​GHIUDEM TATARESC - 100% NATURAL

Ghiudemul Tataresc este un preparat crud-uscat, se consuma ca atare. Datorita retetei autentice de origine tatareasca, prin modul tehnologic si mai cu seama prin ingredientele continute, acest preparat are o savoare total diferita fata de ghiudemul turcesc sau oricare alta reteta din alte zone, fiind specific zonei Dobrogea!
 
Preparatul este 100% natural.

Componenta produsului: carne de vita, carne de oaie, sare, piper, cimbru, coriandru, ardei iute, usturoi, membrana naturala de vita (comestibila).
                                        
Carnea si condimentele provin din achizitii de la producatori autohtoni autorizati, fiind in conformitate cu normele de comercializare in vigoare. Depozitarea preparatului se face in ambalajul original vidat sau fara ambalaj, la loc uscat si rece, de preferinta la frigider. Daca se pastreaza fara ambalaj potcoava se va usca progresiv dar nu-si va pierde din calitati – gust si savoare. 
Desi este un preparat natural, se poate pastra in vid pana la 12 luni in conditii de temperatura 0-4 grade celsius. Conservantul ghiudemului îl constituie insusi adaosul de condimente si sare. 

Preparatul “GHIUDEM TATARESC” se prezinta sub forma de potcoave cu greutatea de 100 grame fiecare, ambalate in vid, in pungi din plastic transparent, de uz alimentar.
​SUGESTII DE SERVIRE:

 - ghiudemul este un preparat usor picant, se poate servi ca antreu/gustare rece/aperitiv.  
 - se portionează in felii cat mai subtiri. Membrana este comestibila, dar pentru indepartarea ei mai usoara (fiind aderenta la produs) potcoava se va tine cateva secunde sub jet de apa.
 - se recomanda a se consuma in combinatie cu specialitati de branzeturi fermentate sau nefermentate, salata de icre/vinete, masline, legume de sezon etc...
 - fiind un preparat consistent, poate fi insotit dupa preferinta de un vin alb sau rosu, ori de o bautura digestiva: cognac, palinca, tuica etc...